Catering

Exodus Catering is een specialist in het bereiden van buffetten, barbecues en maaltijden voor kleine en grote groepen. Wij zorgen voor gegarandeerd voldoende eten en alle ingrediënten komen vers van de slager en de groentenboer.


Barbecues

Barbecues

Wil je geen rompslomp met het organiseren van een barbecue bij je thuis? Wij zorgen voor de barbecue, het buffet, de zitplaatsen én wij hebben voldoende parkeergelegenheid.
Meer info
Warme maaltijden

Warme maaltijden

Exodus Catering is een specialist in het bereiden van warme maaltijden voor kleine en grote groepen. Wij zorgen voor gegarandeerd voldoende eten en alle ingrediënten komen vers van de slager en de groentenboer.
Meer info
Buffet

Buffet

​Bij een buffet denk je natuurlijk aan veel en lekker eten! Exodus garandeert u dat iedereen (vanaf de eerste tot aan de laatste persoon) dezelfde gerechten en extra's kan kiezen.​
Meer info
Ontbijt

Ontbijt

​Een top ontbijt zorgt voor een top dag! Door te kiezen voor een ontbijt bij Exodus Catering zorg je voor een gezonde en lekkere dagopening!
Meer info
Lunch

Lunch

Wil je je broodje zelf smeren of heb je het liever kant en klaar? Wij willen altijd met je meedenken voor een passende lunch!
Meer info
Dranken

Dranken

Gezelligheid kent geen tijd! Wat voor activiteit je ook organiseert, gezellig het glas heffen of 's ochtends een vers bakkie drinken is de sleutel tot succes!
Meer info
Top