Voor wie?

Al jarenlang verzorgd Exodus Catering de catering voor diverse conferenties in het hele land. Zoek je naast een goede catering service ook de perfecte locatie voor je conferentie? Of het nu om 1 dag gaat of een volledige week, van alleen een warme maaltijd tot volledige fullboard catering met alles er op en er aan, wij regelen het voor je.


Conferenties

Conferenties

Op zoek naar goede catering voor je conferentie? Of het nu om 1 dag gaat of een volledige week, van alleen een warme maaltijd tot volledige fullboard catering.
Meer info
Bedrijven

Bedrijven

Professioneel, hoogwaardig en zakelijk, Exodus werkt en denkt graag mee om jouw event tot een succes te maken!
Meer info
Scholen

Scholen

Met groep acht op kamp! Dat betekent weer een vaste reeks aan voorbereidingen. Met Exodus Catering zorg je ervoor dat alle maaltijden piekfijn in orde zijn!
Meer info
Evenementen & Events

Evenementen & Events

Het plannen van een evenement vergt intensieve logistieke voorbereiding van de organisator. Door een beroep te doen op de ervaring van Exodus Catering zorg je ervoor dat jouw event van A tot Z is verzorgd.
Meer info
Recepties & Bruiloften

Recepties & Bruiloften

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je speciale dag tot in de puntjes is verzorgd! Een goede receptie of bruiloft staat of valt met goede catering. Laat Exodus van A tot Z met je meedenken!
Meer info
Kampen

Kampen

Een kamp voorbereiden voor jouw club of vereniging is een hele klus! Door gebruik te maken van de Exodus Catering service hoef je je geen zorgen meer te maken over het eten!
Meer info
Top